Joost de Vries

Joost de Vries is de artiest voor uw evenement!
Hij treed als zanger & entertainer al weer bijna 25 jaar op en zingt zowel in het Engels als Nederlands en gaat van Jan Smit tot René Froger en van André Hazes tot aan zijn eigen nummers.
Joost zijn sterke punt is dan ook dat hij kan teren op een breed allround repertoire wat geschikt is voor elke leeftijd van het publiek, en dat van groot festival tot aan bruiloftsfeest.
Met Joost haal je kwaliteit in huis en verder treed hij regelmatig samen op met bekende artiesten en doet dat niet allen in eigen land maar heeft ook optredens verzorgd in onder meer Oostenrijk, België, Duitsland, Spanje, Italië, en Bulgarije. Zijn liedjes doen het goed bij diverse radio en tv zenders zoals RADIONL en TV Oranje. Het enthousiasme voor de muziek leidt tot in totaal 3 albums en 14 singles, en prijken er diverse liedjes op verzamel cd’s en dvd’s. Bekende nummers van hem zijn o.a.: In de zon, Wat een geluk, Jij bent mooi, Zing maar na, Het is weer zomer, Passie, Jij & Ik.

Van start af aan is het een grote gezellige show, in de pauzes wordt er door de DJ lekkere muziek gedraaid en dit op een voor ieder aangenaam geluidsniveau!

Naast het zingen heeft Joost een eigen entertainment bedrijf SYMUSIC (Label & Events) die onder meer allerlei evenementen organiseert zoals bruiloften en partijen maar ook grotere evenementen zoals Bevrijdingspop en de RADIONL Zomertoer.

1e uur 450,-
2e uur 600
3e uur 750 (NH)