Goochelaar Nick Dekker

Goochelaar Nick Dekker is het goochel talent van 2015 en nu bij SYMUSIC te boeken!
Het entertainen zat al vroeg in het bloed van de enthousiaste Nick, op zijn 10e jaar al kreeg hij de passie van de goochelkunst! Sindsdien wilt hij alleen maar mensen verbazen met zijn waanzinnige trucs, en trekt hij het hele land door. Door zijn enthousiasme en groot gevoel voor humor, garandeert Nick u een avond vol verbazing en plezier. Van tafel goochelen en podium acts tot een workshop goochelen.
Het is allemaal mogelijk!

Tafel goochelen is goochelen op de vierkante centimeter. De trucs worden recht onder uw neus uitgevoerd. Goochelaar Nick loopt langs de tafels en zal u en uw gasten verbazen met visuele en onbegrijpelijke trucs. Uiteraard spelen humor en gezelligheid ook hierbij een grote rol! Geef uw gasten een exclusieve avond met goochelaar Nick!

PODIUM ACTS
De verbazingwekkende podium acts bestaan uit een aantal grote trucs die op komische wijzen worden uitgevoerd. Tijdens de show zult u versteld staan van wat u allemaal ziet en meemaakt. Een tafel die zweeft of uw gedachte word ter plekke gelezen! U zult het allemaal niet geloven! Interactie, humor, improvisatie en magie 100% gegarandeerd.
Deze act is geschikt voor een grotere publiek. Duur: 20-30 minuten met muziek begeleiding.

WORKSHOP GOOCHELEN
Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het goochelen en willen het leren. Tijdens de workshop krijgt u een demonstratie te zien waarin word uitgelegd wat goochelen inhoud. Ook leert u zelf een aantal kleine trucs die voor andere mensen nog steeds onbegrijpelijk zijn! Heeft u zin in een middag goochelen? Neem dan nu contact op! Ideaal voor feestjes en partijen!

Prijs 395,-

nickdekker2

Nick

nickdekker3
nickdekker1