Memphis al 50 jaar aan de top!

Ze speelde laatst de Victorie in de uitverkochte grote zaal helemaal plat voor het 50 jarig bestaan!

Wie kent ze nog de razend populaire Noord-Hollandse band RAZOR BLADE ze zijn niet opnieuw begonnen maar de gebroeders Beukers spelen wel in de band MEMPHIS.
De leadzanger en gitarist Remi Beukers speelt met zijn expressie volle blik en passie net zoals in de jaren 80, en Edwin Beukers bespeeld de bas gitaar op zijn geheel eigen stijl, samen met gitarist Ronald Schaafsma en drummer Rob Sibbald spelen ze elk feest of horeca gelegenheid plat!
Van U2 naar de Simple Minds en van Robbie Williams naar de golden Earring echt alles komt voorbij!

Symusic is de samenwerking aangegaan met deze vak mannen, en zijn nu te boeken voor wel een hele speciale introductie prijs namelijk 950,- euro

BIOGRAFIE

Edwin Beukers, voorheen bassist van de Noord-Hollandse groep RAZOR BLADE welke groep winnaar van de Muziekbureau Henk Geels populariteitsprijs was vanaf 1985 tot en met 1990.
De groep hield in december 1989 op te bestaan, waarna Edwin enkele jaren keyboard speelde bij de groep NEW SENSATION. Totdat hij in ’93 bij MEMPHIS werd ingelijfd.
Tevens maakt Edwin deel uit van RED samen met Remi en zijn broer Donald. Het project RED (Remi, Edwin, Donald) componeert popsongs voor anderen.

Remi Beukers, voor de dancing-gangers uit de jaren 70 is Remi bekend van de Howling Hurricanes, voor de 80 jaren bekend als zanger en oprichter van de band RAZOR BLADE, die in 1981 een Elpee in eigen beheer uitbracht. Deze elpee RECORDED BLINDFOLDED stond op de eerste plaats van de Noord-Hollandse UIT krant top 10, en bevatte de single PIRATE STATION. Remi won in 1989 de eerste Noord-Hollandse Pop Award. Ook Remi maakt deel uit van RED (zie Edwin) waarin hij meestal verantwoordelijk is voor de teksten.

Ronald Schaafsma, voorheen gitarist van de Schagense formatie ROTATION en later de hobby band GREYHOUND. Roland heeft met Piet Kramer(ROTATION) gespeeld op het eindexamen van Freek Kroon(ROTATION) studie: drums, Conservatorium Hogeschool, Alkmaar. Het Schager koor Singing Surrender presenteerde tijdens haar 25 jarig julieum haar eerste CD, die opgenomen is, in de NCRV studio te Hilversum. Roland nam alle gitaarpartijen voor zijn rekening. Roland is sinds 1998 gitarist bij MEMPHIS.

Rob Sibbald is de drummer en oprichter van de band al uit het begin van de 70 er jaren.
Deze kleine drum virtuoos speelt alle drum partijen alsof t niks is en voegt daar de originele drum solos aan toe en is de leider van de groep.

memphis1

memphis