10 dec kerstshow

Op zondag 10 december organiseert dit programma een grote artiestenparade en dat is uniek want diverse live artiesten treden gratis voor u op!

Het gezellige Stadsplein van Heerhugowaard is omgetoverd tot een overdekte ijsbaan met gezellige horeca. Maar het draait bij Hartje Winter niet om schaatsen alleen! Er wordt dit jaar wederom groots uitgepakt met diverse live optredens van artiesten tijdens de Hollandse Parade middag. Het evenement is geheel gratis te bezoeken en vindt plaats in de heerlijk verwarmde IJshut naast de schaatsbaan.

Het eerste optreden is al vanaf 14 uur en duurt tot 19.00.

Dus maak nu ruimte in uw agenda en kom gezellig langs bij deze Hollandse Middag!

Nieuw dit jaar is dat er opnames worden gemaakt die op radio en TV worden uitgezonden als kerstspecial.

Live optredens van onder meer: Dario, Kees Versluys, Truus trut& deTerlenka’s (Flair) Joost de Vries, Andre Boekel, Kimberly, Roel & Erik, Stef Horn, Ab Lakeman, Jordi Falcon, Daisy Talens, Sani van Mullem, John Eeltink, Albert van Benthem, ZUS, Bernard Karsten, Ray Benjamin, Cornel en zo als elk jaar Henk Bolink!

Iedere dinsdag avond vanaf 19.00 is het programma de Vlaamse Hits op Heerhugowaard A life te beluisteren gevolgd door het programma de Hollandse Hits A life tot 22.00. Het programma wordt gepresenteerd door Kick v.d. Vooren, Erik van Kruiselbergen en Joost de Vries, en de techniek is in handen van Bobby Edens en Kenneth. De muzieksoort die wordt uitgezonden is Nederlandstalig product met ruimte voor regionaal en nationaal talent. Hierin onderscheid het programma zich door ook minder bekende artiesten een platform te geven om zich te presenteren. De artiesten die geïnterviewd worden in het programma worden ook in de weken daarna “geplugd” met het nieuwe audio materiaal en kunnen terecht komen in de populaire “top 10”. Andere onderdelen in het programma van @hollandsehitshhw zijn: verzoekjes luisteraars, uitgaan en cultuur agenda, en natuurlijk het nieuws omtrent de artiesten!

 

De lokale omroep van Heerhugowaard bediend haar 56.000 inwoners en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week te beluisteren via de Kabel op de 89.0 MHz en via de FM op de 106.7 MHz. Ook is er een samenwerking met de zenders Alkmaar FM en Compleet FM. Maar ook via internet op www.heerhugowaardalife.nl is mee te luisteren en recentelijk is daar ook nog het populaire DAB+ 9c aan toegevoegd!

Daarnaast zijn wij ook druk met kabelkrant en live uitzendingen op TV en voor klanten van Ziggo in de gehele regio Noord-Holland digitaal te ontvangen via kanaal 47 en is er een potentieel bereik van maar liefst 2 miljoen TV aansluitingen. Meer informatie op www.hollandsehitsalife.nl