27 en 28 Juni RADIONL & TVoranje Zomertoer

Nederlandse artiesten bij RADIONL en TV Oranje Zomertoer Heerhugowaard.
Zingen en swingen op het Stadsplein!

Op 27 juni en 28 juni organiseert de Stichting Zomertoer Heerhugowaard wederom, samen met RADIONL en TV Oranje, de vierde editie van de Zomertoer Heerhugowaard.
Dit groots opgezette evenement met live optredens van Nederlandse artiesten, een band, DJ’s en live entertainment op het Stadsplein belooft ook dit jaar weer een fantastisch spektakel te worden; een feest voor het hele gezin.

door: Alexandra Vis
Vorig jaar werd de Zomertoer voor het eerst gehouden op het Stadsplein. Mede door het prachtige weer, de topartiesten en de voetbaltopper Nederland-Mexico die op groot scherm te zien was, was de Zomertoer een geweldig succes. Duizenden mensen –jong en oud- kwamen naar het Stadsplein om dit spektakel te ervaren. Bekende artiesten als Wolter Kroes, Nick & Simon, Frans Bauer, Peter Beense, Django Wagner, Marianne Weber, Glennis Grace, Dries Roelvink en vele anderen hebben de afgelopen drie edities het podium beklommen. De organisatie onder leiding van Joost de Vries, Remco de Boer, Hans de Vries en André Gonggrijp is al weer druk bezig deze vierde editie in de steigers te zetten.

27 juni
De aftrap van dit Waardse Muziekspektakel vindt plaats op zaterdag 27 juni om 20.00 uur. De avond heeft als thema pop-rock-heden. De coverband Switch verzorgt een swingend optreden. Het pop-rock genre is een paradijs van herkenning. Natuurlijk ontbreken ook de DJ’s niet om deze avond tot een daverend succes te maken. De pop & rock zender FREEZFM ondersteunt dit evenement en is te beluisteren in onze regio op de 96.0 MHz.

28 juni

Zondag barst vanaf 12.00 uur het feest op het Stadsplein opnieuw los. Tal van Nederlandse artiesten zullen de menigte opzwepen met live muziek. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen. Zij kunnen zich uitleven op het springkussen, kunnen mee in de draaimolen of kunnen zich laten schminken tot echte ‘sterren’. Diverse goede doelen zijn op de Zomertoer vertegenwoordigd. Zij zullen hun werkzaamheden promoten. De Zomertoer wordt ‘live’ uitgezonden via RADIONL en Heerhugowaard Alife, en de showflitsen zijn te zien op TV Oranje.
De entree is geheel gratis en iedereen is van harte welkom.

Sponsoren en vrijwilligers

De Zomertoer wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Heerhugowaard, Stichting NUT, het Prins Bernard Cultuurfonds en een groot aantal sponsoren en vrijwilligers.
Omdat de Stichting Zomertoer een culturele Anbi-stichting is kunnen bedrijven die het evenement sponsoren via de belasting voor 150% de bijdrage terugvorderen.

Nieuwe sponsoren en vrijwilligers zijn altijd van harte welkom. Voor meer informatie: www.zomertoerhhw

of bel 06-53645032

 

download (2) poster_def_a3_laatste_social download (1)