Café NL in Theater Cool

Hollandse middag met live muziek in Café Cool

Op zondag 10 september vindt de eerste editie van Café NL plaats in het café van Cool kunst en cultuur. Een feestelijke Hollandse middag met live muziek van drie artiesten: Stef Horn, Kimberly en Joost de Vries. Café NL start om 14:30 uur en de toegang is gratis.

De eerste editie van Café NL vindt plaats op zondagmiddag 10 september. Tussen 14:30 en 17:30 uur is er live muziek van Stef Horn, Kimberly en Joost de Vries. Tussen de optredens door zal DJ Bob E de leukste Hollandse hits draaien.

Stef Horn

Na een aantal jaren van optreden met covers, werkt de Alkmaarse Stef Horn sinds eind 2016 aan een eigen repertoire. Inmiddels heeft hij al twee singles uitgebracht welke nog regelmatig op de radio te horen zijn.

Kimberly

Kimberly is regelmatig te zien (en te horen) in de regio, bijvoorbeeld tijdens de RADIONL Zomertoer en het Mega Piraten Festijn. Sinds haar deelname aan het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen en het uitbrengen van eigen repertoire, ziet ze haar achterban steeds meer groeien.

Joost de Vries

Joost de Vries treedt inmiddels alweer 20 jaar op als zanger en entertainer. Eind september komt zijn album Passie uit, met maar liefst 18 eigen nummers. Tijdens de eerste editie van Café NL zal Joost tevens de presentatie voor zijn rekening nemen.

Kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl