Dutch Steel Singers (Tatasteel)

SYmusic heeft samen met de Dutch Steel Singers van Tatasteel een mooi project mogen begeleiden voor het eeuwfeest van Tatasteel 100 jaar staal in de IJmond.
Ons staal is het resultaat van de inzet en samenwerking van alle collega’s op de site IJmuiden. Dezelfde inzet en samenwerking van een groepje collega’s heeft geleid tot het ontstaan van een toepasselijk lied om het 100 jarig jubileum op te luisteren. In het lied worden alle productie stappen in meer of mindere mate genoemd.
We hebben veel plezier gehad bij de totstandkoming van het lied en we hopen dat onze Tata collega’s er evenveel plezier aan beleven tijdens de Centennial viering.
Het resultaat mag er zijn: een lofzang op een eeuw staalindustrie, waarbij de luisteraar wordt meegenomen in het proces van staal produceren. Een lekkere meezinger op de muziek van ‘In the Navy’ (Village People), met de passend naam ‘In de IJmond’, gezongen door de Dutch Steel Singers.

Het nummer is geproduceerd door Jeroen Dirksen. (World Vision Records)

Het nummer word ten gehore gebracht tijdens de personeel feesten in september en oktober en er kan dan dus luidkeels worden meegezongen!

Fotobijschrift:

De Dutch Steel Singers bestaand uit (achterste rij): Ab Lakeman, Noesjka Muijs, Frenk Groen en Joost de Vries. Vooraan: John Meulenbroek, Jolanda Laanbroek en producer Jeroen Dirksen.