FRDS

NETWERKEN ETEN DRINKEN DANSEN

Verrijk je netwerk tijdens de vrijdagmiddagborrel van Alkmaar e.o.

Je weekend begint goed bij FRDS. [Fridays], dé vrijdagmiddag- en avondborrel van Alkmaar waar je keer op keer wordt verrast met culinaire hoogstandjes in een omgeving van bewogen en bevlogen muziek. Laat je entertainen door de door ons zeer zorgvuldig uitgekozen artiesten voor deze gelegenheid.

NETWERKEN

De Heeren van Sonoy wordt hiervoor omgetoverd tot een ontmoetingsplek waar je gezellig kan borrelen met collega’s en vrienden, waar beleving en avontuur centraal staan. Begin je weekend of sluit je week af met een ontdekkingsreis langs verschillende muziekstromingen in de wereld van FRDS.

ETEN

Voor een geringe groep gasten is er de mogelijkheid om voor € 25,- te genieten van een exclusief 6-gangen proeverij tijdens de Walking Dinner heerlijke 4-gangen diner tijdens FRDS. Aan Tafel. Rekening houdend met het seizoen is het daardoor iedere maand weer anders, maar reserveer snelwant vol=vol. Het diner (staand) is van 18.30 tot 20.30 uur.

DRINKEN

Gezellig borrelen met collega’s en vrienden. Van 17.00 uur tot 24.00 uur, gratis entree tot 19.00 uur en er is ruime parkeergelegenheid om en nabij de Heeren van Sonoy. Kom direct uit je werk en eet gezellig wat bij de borrel.

DANSEN

Tijdens FRDS. staat muziek centraal, waarbij het nauwkeurig geselecteerde entertainment een belangrijke rol speelt. Aan het begin van de avond zal er met rustige muziek op de achtergrond worden afgetrapt, waardoor je in de gelegenheid wordt gesteld om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar te converseren. Later in de avond zullen de DJ‘s de touwtjes in handen nemen. Vanaf dat moment zal FRDS. zich in drie zalen, met elk een thema ontplooien tot hét ultieme begin van jouw weekend!

Symusic verzorgd de muziek in de karaoke zaal waar het altijd gezellig vertoeven is!

logo_frds_2015_02