Kruispop 19 en 20 September

Kruispop is een muziekfestival wat gehouden zal worden op zaterdag 19 September en 20 September op het grasveld van de IJsbaan in Heerhugowaard ’t Kruis. Omdat er vroeger altijd al een gezellige sfeer was op het grasveld word er een tent neer gezet en heeft de organisatie extra uitgepakt met leuk vertier!

De organisatie ligt in handen van Café Cirkus, Bob Vlaar tenten en Symusic events.
Cafe Cirkus is toch wel een bijzonder restaurant in Heerhugowaard ’t Kruis, van dinsdag tot en met zondag kun je er heerlijk eten en drinken en genieten van een vers bereide lunch of een lekkere borrel aan de grote gezellige bar.

Programma
Op zaterdag 19 September van 20.00 – 01.00 zal er een bijzondere show worden opgevoerd waarbij de beste Noord-Hollandse artiesten zullen optreden door het live spelen van de lekkerste top 2000 nummers ook met de livebeelden van de videoclip van de originele artiest. Diverse zangers, zangeressen en een DJ komen aan bod maar wie kent ze nog van de razend populaire Noord-Hollandse coverband RAZOR BLADE!
Juist de gebroeders Edwin en Remi Beukers, van U2 naar de Simple Minds en van Robbie Williams naar de Golden Earring echt alles komt voorbij wij zijn als organisatie trots dat ze voor ons komen spelen op die zeer innemende wijze brengen zij een show waar je echt van zult genieten in 1 grote liveshow krijgt u dat voorgeschoteld compleet met diverse verkleed acts echt iets om niet te missen!
Entree 10 euro.

Op zaterdag 20 September van 15.00 – 21.00 zijn er doorlopende bands, zangers en DJ’s in een breed muziek programma te horen die een binding hebben met ’t Kruis. Voor u treden ondermeer op: de band Steenkoud, Tribute to the Cats zanger Kees Plat, natuurlijk Niels Mul, DJ Bobby-E, Joost de Vries en Henk Bolink.

kruispop-2015-SITE (1)