Kruispop

Kruispop is een muziek festival wat voor de 2e keer gehouden wordt op 17 en 18 September op het grasveld van de IJsbaan in Heerhugowaard ’t Kruis.

Op zaterdag 17 September van 20.00 – 01.00 wordt er een allround dance event gehouden met diverse DJ’s zoals MAKE & TAKE, EL VRIESO, RICO FERNANDO en SWEET LE FREAK! De muziek beleving zal divers zijn; van house, hip hop en rnb tot aan 90s classics en de hits van nu, zodat de focus op de jeugd en oudere jongeren is.

Op zondag 18 September van 13.30 – 21.30 wordt er een breed muziek programma neergezet met onder meer de kruiser formatie MAAS compleet met een gastoptreden van Jos Oudhuis. De oud Crossband mannen hebben natuurlijk ruim hun sporen verdiend en zullen er een feestje van maken! Wegens groot succes vorig jaar wordt er nu ook weer een Tribute To The Cats gebracht met Volendammer Kees Plat. Er zal een ode gebracht worden aan Andre Hazes en uiteraard zal ook de in ’t Kruis geboren en getogen Niels Mul het podium betreden, en daarnaast treden de zangers Henk Naber en Joost de Vries op. Tussen de live optredens door draait DJ Bob-E de lekkerste platen aan elkaar. Ook aan de kinderen is gedacht middels een kidsclub o.a. schminken, springkussen en ballonen clown.

Mede door medewerking van ‘stichting Nut’ en de gemeente Heerhugowaard en diverse sponsoren komt u de tent beide dagen binnen met vrij entree!

 

kruispop-poster-klein