The MOJO band

The MOJO band

Bestaande uit Elio d, Agatta op de piano,  helemaal afkomstig uit Italië, evenals de gitarist Giovanni Perazzoli die als virtuoos elke modulatie tot een kunst verheft .

Befaamde bassist Koos Obdam uit de regio Noord Holland die met nuchtere eenvoud de donkere bastonen onder de muziek legt.

Jolanda Kruse is de  spetterende veelbelovende zangeres die kordaat, sexy en enthousiast met veel power en emotie het gezicht  van de band is en meestal theatraal haar act volbrengt

Drummer Arend Jan Verhagen stuwt en ondersteunt de meest swingende nummers met veel liefde voor timing en drive .

Wij allen hebben de liefde voor swingende Rhytm & Blues en Rock and Roll met soul, jazz en soms wat rock invloeden en spelen nummers van artiesten als Aretha Franklin,  Santana,  Etta James, Stevie Wonder, Eric Clapton, Rolling Stones en de Gigantjes

We hebben zeer bewust geen eigen nummers omdat er in de wereld zoveel juweeltjes bestaan en wij niet de pretentie  hebben het muzikale wiel uit te willen  vinden.

De bedoeling is dat de nummers bekend in de oren klinken wat op het publiek altijd een opzwepend effect heeft.  De meeste nummer zijn lekker dansbaar .

We gaan het liefst voor een warm feestje in dampende kroegen .

 

Nu voor een speciale introductie prijs van 395,-

mojo band